Mit navn er Rick Modlock, jeg er Reiki Mester, NLP udøver og hypnoterapeut, transformations-healer og meditations-vejleder. Jeg har healet siden min barndom, og har interesseret mig for spiritualitet i godt 20 år. Jeg værdsæt mit spiritual sti, og har altid opsøgt verdens dygtigste lærermestre.

Jeg blev uddannet som Reiki healer i 1997 ( Reiki 1, Kim Siu, Hong Kong), 1998 (Reiki 2, Kim Siu, Scotland) og i 2000 (Reiki Mester, Valerie Reading, England), og jeg har uddannet mange Reiki studerende i Danmark og andre lande.

Jeg har lært NLP og hypnose fra den Russiske hypno-terapeut, Ludmila Frolova, fra Hypnose Instituttet i København og forfatter af Hypnose & NLP. Jeg var én af Ingeborg Hjortsballes første studerende i Transformations-healing.

Med hjælp fra mange åndelige mestre, har jeg kombineret mine mange healings evner til en meget kraftig og smuk healings metode, Lotus Hjerte Healing.

Jeg har dyrket meditation dagligt siden 1990. Jeg har modtaget råd, undervisning og indvielse fra Tibetanske Lama'er, bla. H.H. Dalai Lama, Ven. Lama Zopa Rimpoche, Sogyal Rimpoche m.fl., og jeg har boet i klostre i Indien, Nepal, Hong Kong og Frankrig.

Jeg er far til tre, og har stor erfaring i at balancere daglige meditationsrutiner med familieliv, med intensiv meditationsretræte (op til 3 mdr. med ca. 8 timers daglig meditation).

Jeg tilbyder en række af behandlings metoder og kurser baseret i mine mange års erfaring som behandler og spirituel udøver.