Higher Steps to Transformation.

Englene har bede den IET kommuniti om at hjælpe med at skab en gitter af Engle energier rundt om hele verden, med hensigt på, at kanalisere de højere energier ned til support os og Moder Jord i vores fælles ascension proces.

Som IET udøvere, vi kan deltage i disse 6 processer, og dermed support verdens ascensionsproces såvel som at præg World Angel Grid med vores kærlige intentioner. Derudover, vi få en stor dosis af engle energier under alle 6 processer. Deltagere har været enormt påvirket efter disse meditationer, og oplev en varige energi skift i deres hverdag.

Hvis du har taget de første 7 Steps til transformation, og vil gerne oplev disse Higher Steps, Bestil plads nu på 3112 3451.

Mandag d. 12. september - World Angel Grid (WAG) Healing proces. Sæt din egen healing intention i forhold til den fremtid at vi er i gang med at skabe sammen med Englene. Mærke din energi sammen med flere tusind andre Engle menneske mens vi samle vores energier for at helae hele verden med hjælpe af WAG.

Mandag d. 19. september - WAG Joy proces. Med hjælpe af WAG, vil vi løfte vores bevidstheds niveau op til den energi af ren lyksaglighed ved at velsigne alle i vores liv.

Mandag d. 26. september - WAG Compassion proces. Fra Joy, kan vi transportere vores bevidsthed til den Dimension af Kærlighed. Den dimension skifte, som er så vigtig både for vores personlige sti mod lyser såvel for planetariske Ascension, kan ske under Compassion procesen. Oplev dig selv i Unity med alt livende og med Moder Jord.

Mandag d. 3. oktober - WAG Homecoming proces. Med at kom hjemme til den sandhed af hvem vi er, kan vi oplev inity, ikke kun med den materiale verden, mens også med den åndelige. Oplev din Unity med din Engle.

Mandag d. 10. oktober - WAG Unity in Action og Crystal Key proces. Rejse til den Krystal bibliotek, lås op den bog af din sjæle, enkode en krystal fra Bogen med Lysets sprog, er lås op dit hjerte til at lev din sjæls sandhed på jord.

Mandag d. 17. oktober - WAG Ascension proces. Kanaliseret i 2012 - den proces er massiv! Igennem en proces af akktivationer af de tidligere 12 steps vil vi løfte energier til en niveau hvor vi kan integrere vores Soul Star Chakra med vores Earth Star Chakra, henter energi ind i hjerte, og med hjælpe af vores Sjæls Råd, åben op vores Heart Star Chakra med en energi der er kun muligt når vi er parat til Ascension

Alle dage starter kl. 19 i Helsehuset.

Pris er 750 kr. for alle 6 Higher Steps processer med forudbetaling d. 12. septemberber. Efter aftale, 200 kr. for en gangs deltagelser.