Kursus - Lotushjerte transformation - Healing med bevidsthed

Ubevidste destruktive følelser kan styre vores liv uhensigtsmæssigt. Transformations-healing kan bearbejde og ændre følelsen i underbevidstheden, så den kommer op i dagsbevidstheden og bliver til gavn for klienten.Transformere uhensigtsmæssige føleser, overbevisninger og I underbevidstheden ligger minder om oplevelser, hvor klienten har reagerede ud fra et overlevelsesinstinkt og traf beslutninger i frygt, panik eller manglede selvtillid.

Det kan være fra barndommen, fostertilstanden eller et tidligere liv.Disse minder har sjælen ikke forstået og bearbejdet. De styrer ubevidst klientens handlinger og tankemåder.

Det kan give angst, frygt, tvivl, konflikt og bundenhed. De kan også være årsager til sygdom og smerte. Ved at forstå og bearbejde disse gamle erfaringer, kan de blive løst fra underbevidstheden og nye muligheder åbner sig.

Under healingen kan klienten få kontakt med afdøde, guider, engle og mestre.

Transformationshealing er en teknik jeg har haft mange gode resultater med, og harmonisere med Reiki og andre energihealingsmetode. Under kursets forløb, vil du lære at få klienten ned i trance, i kontakt med kroppen. Der kan du kontakt klientens kropshudkommelse, og dermed deres underbevidsthed. Du vil lære forskellige transformationsteknikker, der kan bruges for at transformere uhensigtsmæssige føleser, overbevisninger og vaner, og erstat dem med livsglæde, selvtillid og kærligehed mm.

Kurset varer to weekender, med cå en måneders mellemrum, så der er muligheder for at veksel behandlinger medandre kursister. Der er focus på praktiske øvelser, og masser af muligheder for personlige udviklinger under hele forløbet.

Lotus Hjerte Transformation kursus

Dato - 27. - 28. feb. samt 19. - 20 marts

Tid - Kl. 10.00 - 17.00

Pris - 4500 kr., med 300 kr. rabat hvis du betaler hele beløb inden 1. kursus dag.

4 – 8 deltager

Sted - Helsehuset, Vejlevej 5, 7300 Jelling