Kursus - Lotushjerte transformation Healing med bevidsthed

Ubevidste destruktive følelser kan styre vores liv uhensigtsmæssigt. Lotus Hjerte Transformation kan bearbejde og ændre følelsen i underbevidstheden, så den kommer op i dagsbevidstheden og bliver til gavn for klienten.

I underbevidstheden ligger minder om oplevelser, hvor klienten har reageret ud fra et overlevelsesinstinkt og truffet beslutninger i frygt, panik eller manglede selvtillid.

Det kan være fra barndommen, fostertilstanden eller et tidligere liv. Disse minder har sjælen ikke forstået og bearbejdet. De styrer ubevidst klientens handlinger og tankemåder. Det kan give angst, frygt, tvivl, konflikt og bundethed. De kan også være årsager til sygdom og smerte. Ved at forstå og bearbejde disse gamle erfaringer, kan de blive løst fra underbevidstheden og nye muligheder åbner sig.

Under healingen kan klienten få kontakt med afdøde, guider, engle og mestre.

Transformationshealing er en teknik jeg har haft mange gode resultater med, og harmonisere med Reiki og andre energihealingsmetoder. Under kursets forløb, vil du lære at få klienten ned i trance, i kontakt med kroppen. Der kan du kontakte klientens kropshukommelse, og dermed deres underbevidsthed. Du vil lære forskellige transformationsteknikker, der kan bruges for at transformere uhensigtsmæssige følelser, overbevisninger og vaner, og erstatte dem med livsglæde, selvtillid og kærlighed mm.

Kurset varer to weekender, med ca. en måneders mellemrum, så der er muligheder for at udveksle behandlinger med andre kursister. Der er fokus på praktiske øvelser, og masser af muligheder for personlig udvikling under hele forløbet.

Transformations Healing kursus(4 dage)

Tid - Kl. 10.00 - 17.00

Pris -4500 kr., med 300 kr. rabat hvis du

betaler hele beløb inden 1. kursus dag.

4 – 8 deltager

Sted - Helsehuset, Vejlevej 5, 7300 Jelling