Integrated Energy Therapy ® Healing med energi af Englehealing engel

Deltag i Certificeringsklasse i Danmark!

Det næste niveau ... Healing med Energy af Engelne!

Er du klar til at “get the issues out of your tissues"?

Lås op din sjæls formål Nu!

Tre kraftfulde dage med selvhealing og transformation

Hvad kan IET gør for mig - læs mere om IET

Grundlæggende Niveau IET:

Du vil modtage en Attunement for at aktivere den 1. og 2. spiritulle DNA par, lære Heartlink processen, IET celleopbyggede hukommelseskort, hvordan vores følelser og tanker skaber vores fysiske symptomer, placering og anvendelse af integration punkter, den 5 minutters empowerment proces, give og modtage en fuldstændig grundlæggende IET samling og meget mere.

Intermediate Niveau IET:

Du vil modtage en Attunement for at aktivere den 3. og 4. Spiritulle DNA par. Lær at trække energi ud af det menneskelige energiområde. Lær at frigive fysiske, mentale, følelsesmæssige, åndelige og karmiske mønstre, metoder til at "esoterically dowse". Erfare at give og modtage en fuld intermediate session.

Advanced Niveau IET:

Denne klasse fokuserer på din sjæls formål. Du vil modtage en Attunement at aktivere den 5. Spirituellel DNA par og aktivere energien fra din sjæls formål. Lær Soul Star rensning, Hjertenet proces for at manifestere din vision, Energi Wave at klare modstand, bygge Hjertebeams at forankre engleblid energi i jorden og meget mere. Du vil give og modtage en fuld avancerede session.