2012 og at udleve din sjæls mission på Jorden.

- Del 1 i "Lyt til din sjæl!" Serien.

Mange mennesker der er involverede i den nye spiritualitet er meget begejstrede for udviklingen i år 2012 - og det er der grund til. Vi er samlet ved en korsvej i menneskelig udvikling - et "valg punkt" (1), som en af de mange forfattere der har skrevet omkring 2012 har kaldt det. Vi tilbydes muligheden at løfte vores energi, både individuelt og kollektivt, i "Unity Bevidsthed, eller Enheds Bevidsthed". Udtrykket Enheds Bevidsthed er gentagne gange blevet anvendt i kanaliseringer fra englerigerne, og er blevet brugt af Ærkeenglene Arial (2) og Zadkiel (3). Vi kan vælge at bevæge os med Enheds energien i og efter 2012, eller vi kan vælge som sjæle at forblive i den gamle tunge energi, og det er også helt i orden. Der er ingen dom fra englerigerne, kun accept og kærlighed - alle vores valg er fuldt accepteret som manifestationer af guddommelig kærlighed, og fri vilje. At blive og opleve den tunge energi med de tanker, følelser, sansninger og oplevelser der tilhøre den gamle verden, er også en årsag til glæde i de himmelske verdener. Men for de sjæle, der vælger det, er der et vindue, en mulighed for at stige ind i vores fulde guddommelighed her og nu!

Måden jeg har forstået det på er, hvis vi vælger at bevæge os ind i Enheds Bevidsthed, begynder vi at flytte ind i en dybere forståelse af, hvem vi virkelig er - fuldt ud bemyndiget til manifestationer af guddommelig kærlighed og intimitet, dybt forbundet til hinanden og til alt i kosmos, som begge er manifesteret som energi og som potentiale. Da vi begynder at stige, begynder vi at flytte os ud af vores lavere chakraer, og ind i vore hjerter, og de højere chakraer. Trods alt, er de vigtigste følelser i de lavere tre chakraer overlevelse, begær og magt, og hvad vil opstegne Enhed bevidste væsener fyldt med kærlighed og lys bruge dem til? (Og her er jeg refererer til køns drevet lyst i modsætning til den åndelige forening gennem sex, som kan være en meget hurtig vej til åndelige erkendelser, og som vi i fremtiden vil se danne grundlag for oplyste relationer og gensidigt anerkende det guddommelige i hinanden). Det betyder ikke, at vi vil holde op med at arbejde med de lavere 3 chakraer, blot at de blokeringer og ubalancer i disse chakraer opnår fred og balance. Når vi begynder at flytte os ind i enheds bevidsthed, hvis vi mærker, at vi stadigvæk bliver begrænset eller kontrolleret af de lavere chakraer, kan vi blidt anerkende, at det er en besked til os, mærk energien og hvad den fortæller dig, giv slip på den, og vend tilbage til dit hjerte.

Et af de mirakler der finder sted, når vi begynder at flytte os ud af den gamle energi der stod for, overlevelse, begær og magt, er, at vores hjerte og hals chakra begynder at finde sin naturlige balance. Som healer, møder jeg mange kunder der er i denne proces, og er begyndt at åbne op for de blokeringer forårsaget af levetider med ord baseret på frygt, der ikke afspejler deres rigtige sandhed og kærlighed. Efterhånden som vores hals kommer i balance med vores hjerter, og vi taler mere og mere ud fra vores sandhed, begynder vi at flytte os ind på et mere rummeligt og autentisk niveau af Væren og kommunikation, et niveau som englene kalder "guddommelig stolthed". Dette er en vidunderlig følelse af, at dine ord er i overensstemmelse med din indre sandhed, og at din indre sandhed er lige så sand som enhver andens indre sandhed, den afspejler din egen indre guddommelighed og i overensstemmelse med dit hjerte.

I opstigelses processen, (som for de fleste af os lige er begyndt nu) vil vi være nødt til at blive mere bevidste om, hvad vores sjæl forsøger at fortælle os. Som vi bevæger os dybere ind i den nye energi, vil vi stoppe med at gøre ting, som ikke er i harmoni med vores indre sandhed. Dette vil omfatte alt fra hvad og hvor meget vi spiser og motion, hvor vi bor, de mennesker vi vælger at bo tæt på og det miljø vi vælger at leve i. Også de aktiviteter vi deltager i (vores "arbejde", vil være hvordan vi bedst kan tjene verden) vil ikke længere blive drevet fremad af spørgsmål om overlevelse og magt, men ved at følge vores sandhed, og ved at tilbyde service til vore brødre og søstre i en ånd af betingelsesløs kærlighed. Allerede nu er åndeligt oplyste personer begyndt at flytte sig fysisk til nye steder, og efter at have flyttet til et nyt sted at bo, er de begyndt at møde nye grupper af venner, der afspejler deres skiftende værdier og overbevisninger. Og mange af de nye venner synes så velkendte for os, fordi vi har været sammen mange gange før, ofte i dybe sjæls relationer i Lemurien, Atlantis eller en af de historisk registrerede visdoms civilisationer i vores tidlige historie, såsom det gamle Ægypten eller Peru, der er et billede på de gode tider i Atlantis, før syndefaldet. Når vi har udviklet os så meget, at vi alle arbejder med hvad vores Sandhed og Kærlighed har åbenbaret for os, er det naturligvis svært at forestille sig den nuværende monetære system fortsat have betydning. Allerede nu kan vi se tegn på systemets forfald - med banker, dollar og euro, alt under et enormt pres. Samtidig, demokratisere bevægelser i Mellemøsten og andre steder, og udviklingen i vesten. Lige fra den politisk og socialt bevidste "Occupy" bevægelse, til de mere voldelige og mindre velgennemtænkte bevægelser af uromagere, der mest bare respondere på deres indre smerte med kontrol og sjældent formår at gennemtænke deres udfarende handlinger. Dette er alle tegn på et system i dyb krise. Vi kan lige så godt vælge at være bevidste med-skabere af en verden fri af bankernes, regeringens og store virksomheders kontrol, i stedet for ikke at træffe en afgørelse, og langsomt se systemet kollapse, og alligevel føle sig som ofre.

Sjæls missionen på Jord.

Før vi blev født, blev vi inspireret. Vi kiggede ned på denne smukke blå-grønne planet og blev forelsket i hende. For nogle (Indigo eller krystal Børn, hvoraf mange tidligere har inkarneret på andre, mere fredelige og spirituelt udviklede planeter i de seneste liv), kan det være relativt få leve tider, siden vi først valgte at være en del af Moder Jord. For andre, kan forelskelsen i hende være begyndt for meget lang tid siden. Mine egne minder fra den første gang, jeg valgte at blive født på denne planet blev åbenbaret for mig på et kursus i Odense. Jeg blev undervist af en vidunderlig åndelig lærer, Martin Hulbæk. Martin udviklede en form for dyb regression, kaldet Soul Key Therapy, en udvidelse af Michael Newtons "Life Between Lives", som jeg kommer nærmere ind på senere i mine essays. Siden min første SKT session får jeg altid tårer i øjnene, når jeg husker tilbage på første gang jeg kiggede ned fra himlen til jorden, og besluttede at det var her jeg ville inkarnere for mange liv fremover.

Uanset om du kom til Moder Jord efter at have inkarneret primært på andre planeter, eller du har været på Moder Jord i tusinder af år, har du valgt at være her, i år 2012, og det betyder, at du har noget vigtigt at dele med resten af os!

Før du blev født ind i din nuværende krop, havde du en plan. I vores tidlige barndom, kan nogle af os huske bidder af vores plan. Problemet er, at når vi er i tilstand af væren som ren sjæl, er vi omgivet af fuldkommen kærlighed og accept, så vi inkarnerer fulde af håb og store forventninger. Vi forventer at blive mødt med den samme kærlighed, som vi havde i himlen. Som små børn, leder vi efter denne himmelske kærlighed og accept i vores forældre, og hvem kan bebrejde dem med alt det de har været igennem, hvis de fleste af os ender med at blive skuffet? Vi begynder at opfinde strategier for at få den kærlighed og opmærksomhed vi søger. Og meget snart, har vi glemt alt om, hvorfor vi kom til jorden! I hvert fald har vores ego og det bevidste sind glemt det. Men sjælen husker, og denne information bliver gemt væk i vores ottende chakra. Ifølge Ærkeengel Ariel, det ottende chakra (eller ”Sjæls stjerne chakraet”, som hun kalder det) er et ikke-lokaliseret chakra omkring 1m - 1m 20cm ud fra vores fysiske krop - et sted i midten af det åndelige lag af vores aura. Ikke-lokaliseret betyder, at det er alle steder omkring os på samme tid. Sjæls stjerne chakraet indeholder alle oplysninger om vores sjæls formål på jorden. Når vi begynder at arbejde med os selv, begynder vi at få små glimt af information om vores sjæls formål på jorden. Men da vores daglige bevidsthed og egoet ikke rigtigt er indstillet på at lytte til sjælen, er sjælen nødt til at bruge kreative måder at fange vores opmærksomhed på. Det underbevidste sind og vores krop er meget mere modtagelig for beskeder fra sjælen, end det bevidste sind og ego. Så sjælen begynder at forsøge at få vores opmærksomhed gennem dem. Efterhånden som flere og flere af os begynder at leve efter vores sjæls formål, betyder det at vi kollektivt bevæger os i retning af at leve efter en guddommelig plan. Hvis nok af os træffer valget, at leve i harmoni og glæde, vil det løfte hele planeten op i en bevidsthed af glæde og processen vil være ustoppelig. Jeg tror virkelig at der i denne tid er så mange vågne mennesker, at et kollektivt skift i bevidstheden nu er uundgåelig. Hvis det, jeg har fortalt hidtil virker meningsfuldt for dig, kan du prøve nogle af de følgende måder at komme i kontakt med din sjæl på. Ja, hvis du stadig læser efter de første par sider, er chancerne for at du allerede er opsteget på et højere energimæssigt niveau stor, og du behøver kun at frigive et par gamle tanke og følelsesmæssige mønstre af stimulans - respons, for virkelig at leve dit Opstegne liv her og nu. Nyd turen.

> Det er en stor hjælp at have en notes bog liggende tæt ved din seng. Nedskriv dine drømme, så snart du vågner. Hvis du venter til efter din morgen kaffe, er der en god chance for du her glemt dem!

> Vær venlig ikke at skubbe selv dine vildeste drømme til side, som fantasi! (Og nu taler jeg om vågne drømme). Den karriere, det hus, den rigtige partner og liv, som ville være så fantastisk, at du næsten ikke kan turde håbe på det er sandt, er nok lige hvad det guddommelige har planlagt for dig!

> Vær opmærksom på folk, avis artikler, tv-programmer og så videre, som du virkelig lægger mærke til. Det kan være mennesker, som du beundrer, men det kunne lige så godt være mennesker, man føler jalousi mod. Din sjæl prøver hele tiden at gøre dig opmærksom på mennesker, der deler en del af den samme mission som dig, og nogle gange beundrer du dem, og andre gange misunder du dem, fordi de gør hvad de kom her for at gøre, mens du er faldet bag ud. For nogle år siden, havde jeg en kombination af beundring og misundelse over for en meget kær ven og vidunderlig sjæls guide, Ingeborg fra den Sjette Sans i Vejle, Danmark. Ingeborg og jeg deler en del af den samme mission, at vise folk, at det er tide for det ”Alternative" at komme ud af folks kældre og begynde at få plads på hovedgaderne. Og Ingeborg var år foran mig, så jeg følte både beundring og en smule jalousi. Men nu lever jeg også en del af min mission, og jeg er yderst taknemmelig for alt det, hun har lært mig.

> Brug lidt tid på at nyde at blive centreret i dit hjerte hver dag, et par gange om dagen hvis det er muligt. Bare det at slappe af inde i din hjerte energi er enormt gavnligt, både i fordi det mindsker daglig stress, men det er også en rejse tilbage til hvem du virkelig er. Hvis du begynder at blive forstyrret af tanker eller følelser forankret i de lavere chakraer, frigiver du dem, selvfølgelig efter du har accepteret dem, og vender tilbage til din hjerte-centrering. Du kan også placere din højre hånd på dit hjerte, imens flytter ind i hjerte-centrering, hvis du føler det hjælper.

> Nogle gange, hvis du ikke lytter til hvad din sjæl siger, og hvad kroppen forsøger at fortælle dig - kan du i ekstreme tilfælde manifestere en sygdom. Kroppen er urolig over, hvad du laver, og dette resulterer i fysiske blokeringer. Der er mange bøger til rådighed, som beskriver sammenhængen mellem krop og sind, og de måder at din sjæl taler gennem kroppen i metaforer. Fremragende bøger som "Helbred dit liv" af Louise Hay, og ”Din krop afspejler dit Sind” af Debbie Shapiro kan lånes på bibliotekerne - også i dansk oversættelse for mine danske venner. Endnu vigtigere end de kloge ord fra store forfattere, er, hvordan du selv føler omkring de forskellige smerter og modstande du mærker i din krop. Hvis du bliver bevidst om et sted, som er i besiddelse af en vis modstand eller smerte, kan du tage en indre rejse og forsøge at føle dig ind i den besked din krop forsøger at sende dig. Stol på den første intuition, før det bevidste sind begynder at spille spil. For i sandhed at ære din krop. Smerten har en vigtig besked til dig fra din sjæl. Efter at have modtaget beskeden, trækker du dig forsigtigt tilbage, og takker din krop for beskeden, og for alt, hvad det gør for dig. Jeg håber du har nydt den første del af denne artikel, og at nogle af disse enkle øvelser vil være til nogen hjælp på din vej til at realisere og fuldt udleve hvem du virkelig er. Jeg hilser det vidunderlige arbejde, du gør - det er ikke kun vigtigt for din egen sjæls udvikling, men for fremtiden for hele planeten imens vi bevæger os sammen til en ny æra af fred, kærlighed og forståelse. Sammen kan vi ændre verden, et hjerte ad gangen, som Englene der er forbundet med IET ofte fortæller os. I løbet af de kommende uger, vil jeg tilføje flere korte essays til serien. Jeg vil uddybe nogle af de spørgsmål, som jeg har nævnt kort i denne introduktion, og også skrive om andre aspekter af det at lytte til din sjæl, og opstigning i almindelighed. I bunden af denne side tror jeg, der skulle være en lille blog-lignende funktion, hvor du kan skrive tilbage til mig. Det går ikke så hurtig som Fb eller Twitter, teknologi har aldrig været min stærke side! Men er du velkommen til at bruge det. Jeg arbejder allerede på det næste kapitel af denne lille rejse. Jeg tror, den kommer til at hedde "Frygt + Vrede = Had; Glæde + Fred = Kærlighed" Indtil næste gang, Kærlighed og Lys Rick

  1. Hør Greg Bradons lydbog bog, "Choice point 2012"
  2. Se kanaliseringer fra Ærkeenglen Arial gennem Steven Thaler på www.learniet.com Arial og Steven skabte IET - et fantastisk helbredende system, der er i harmoni med Enheds energien, og kan hjælpe os med at kontakte, omfavne og leve vores sjæls formål.
  3. Se Sri Ram Kaa og Kira Raa "2012 Awakening" eller "SacredUnion - Rejsen hjem". Kira kanaler Archangel Zadkiel, og Sri ogKiras bøger kombinere Sri visdom med Kira 's kanaliserings. Dem der er så heldige at have været med til disse kanaliseringer sige, at følelsen af ubetinget kærlighed der kommer igennem Kira, når Ærkeenglen Zadkiel kommer ind i hendes krop er utroligt, og er endnu mere fantastisk end de visdomsord der kommer igennem.