KANALISERINGSAFTEN

Ved Luna Elvstrrøm

Onsdag d. 16. maj, kl. 19 - 21.

Den energi som jeg er kanal for er en fælles energi af alle som er tilstede den aften. Ikke blot den fysiske tilstedeværelse, men også din sjælsenergi.

Derfor kan du opleve, at du genkender meget af det som jeg siger/fortæller i kanaliseringen, og måske få bekræftet ting du har tænkt over. Aftenen er meget bygget op, omkring spørgsmål, da det at formulere et specifikt spørgsmål er første skridt på vejen til at give dig selv lov til at modtage et svar.Stiller du ja/nej spørgsmål, får du ikke altid ja/nej svar. Vær forberedt på, at du evt. også får et modspørgsmål. Og i nogle tilfælde selv skal finde svaret. Med andre ord er det ikke en orakel aften, men en aften hvor du får redskaber til at arbejde med dit kendskab til dig selv og din håndtering af din nuværende livssituation.

Luna Elvstrøm;

Jeg arbejder som Deva-vejleder og ønsker at skaber et sted hvor mennesker kan mødes og blive bedre til at forene spiritualitet og hverdag. Jeg har studeret og levet spiritualitet gennem mange år og måske ” læst alle de rigtige bøger ” Jeg tror på, at vi lige nu er på vej ind i en ny tid, en tid hvor vi skal tage ansvar for at være det skabende menneske vi er, stå i vores egen Power og skabe vores liv ud fra det.

Har du yderligere spørgsmål er du velkomme til at kontakte mig, 22 48 20 84

Heart Spirit v/ Luna Elvstrøm

Pris 200 kr.

tilmed ved Rick på 3112 3451 eller Luna 2248 2084