Indigo børn, krystal børn m.m. Hvem er de, hvordan kan vi hjælpe dem?

Hvem er de, hvad vil de, og, hvis du er forældre, pædagog, lærer eller terapeut til et indigo eller krystalbarn, hvordan kan du så klæde dig bedre på til at hjælpe dem?

Eller hvis du er selv et indigo eller en krystalperson, hvordan er det at være dig, og hvad kan vi lære, for at hjælpe andre unge indigos videre?

Er der et netværk for deling af erfaringer, omkring disse børn i vores område?

Jeg vil starte dagen med at fortælle lidt om mine erfaringer med specielle børn og unge som terapeut. Jeg vil også videregive en del vejledning omrking, hvordan vi kan hjælpe disse unge menneske i deres dagligdag, og jeg kan også dele mit kendskab til, hvem de er, hvorfor de er her og på hvilken måde de er anderledes end vi lidt ældre folk.

Det meste af vores eftermiddag bruges på jer, der deltager - til at dele erfaringer og evt. netværke med hinanden.Alle er velkommen, men jeg vil især gerne høre fra unge voksne, der er vokset op som indigobørn, så kan vi trække på jeres erfaringer for bedre at kunne hjælpe den næste generation.

Vi anbefaler en donation på 150 kr. for de, der har et arbejde, og 100 kr. til studerende, arbejdssøgende, pensionister osv.

kl. 15 – 20