Sjælevenne-weekend

Del en uforglemmelig og inspirerende oplevelse med dine venner. Rick Modlock tilbyder nu en spændende weekend fyldt med uforglemmelige spirituelle oplevelser. Du kommer blandt andet på rejse til tidligere og fremtidige liv, får indsigt i dit helt unikke livsformål, møder din sjæls råd og dine sande sjælevenner, samt lærer at kanalisere englehealing til dig selv og andre.

Dag 1:

Vi starter med fælles morgenmad, hvor vi snakker lidt om dagens program.

Så skal vi lære at forbinde os med engleenergier, og hvordan man kan bruge englene til at heale sig selv og andre. Herefter vil i lære, hvordan man bevæger sig fra vores dimension og ind i den første af englenes dimensioner. Her vil vi møde en healende engel, enten visuelt eller som en fornemmelse i kroppen. Det kan også opleves som bare at ”vide”, at man er forbundet med en engel, eller måske oplever i alle tre dele. Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan det opleves, ligesom man også oplever vores fysiske verden forskelligt. Nogle er mere visuelle eller auditive og andre føler/mærker livet mere.

Derefter er det tid til at lære om vores sjæls råd. Vi vil sammen tage på en rejse til vores sjæls råd, hvor vi vil få et overblik over vores livsformål på jorden i dette liv. Her vil vi få indblik i vores styrker og svagheder, og hvilket helt unikt talent vi har fået med os som bidrag til vores medmennesker og denne verden. Herefter vil vi, med hjælp fra denne vidunderlige gruppe af oplyste sjæle, rejse frem i tiden til det sted, hvor vi er oplyste. Der hvor vi er 100 % i harmoni med vores sjæl og det guddommelige, hvor vi udlever vores sjæls fulde potentiale på jorden i menneskelig form, fuldstændig fri for blokeringer. Her vil vi tilbagekalde minder om, hvordan det er at være i den tilstand, som inspiration til vores videre udvikling i vores nuværende liv.

Bagefter er det tid til en god lang frokostpause, hvor der er tid til at hygge og snakke om de oplevelser vi har fået i løbet af formiddagen.

Efter frokost starter vi med den første individuelle rejse. Ved alle de individuelle rejser vil du møde din sjæls råd og, med deres vejledning, blive ført tilbage til det eller de tidligere liv, der er årsag til blokeringer, der påvirker din nuværende spirituelle udvikling.

Under de individuelle rejser kan de andre i gruppen, efter en vejledning fra mig, øve sig i at sende engleenergier til hinanden, og ellers slappe lidt af og hygge med hinanden.

Hvis der er fire eller fem i gruppen, vil der være to, der kommer på individuel rejse om lørdagen. Ellers rejser de sidste om søndagen.

Om aftenen vil vi lave aftensmad i fællesskab. Herefter er der mulighed for at lege med englekort. Jeg har lært, hvordan man kan tage et englekort med ind i englenes sfære for at finde kortets dybere mening. Det kan vi prøve inden vi læser bogens ”officielle” forklaring på kortet. Hvis vi er for trætte til flere nye inputs, kan vi se en spirituel film sammen.

Dag 2:

Næste morgen starter vi dagen med fælles morgenmad og en fælles meditation – rejse, hvor vi møder vores sjælegruppe og sande sjælevenner??

Herefter fortsætter vi med en individuel rejse. Imens kan de andre øve sig i at give hinanden englehealing eller spille med englekort.

Vi holder en times frokostpause, hvor vi kan snakke om weekendens oplevelser og gruppen kan stille spørgsmål.

Efter frokost skal den sidste på individuel rejse.

Vi afslutter weekenden med en fælles rejse til det arkaiske arkiv, som er et krystal tempel, hvor al information lagres. Her er ”vores sjæls bøger” gemt i lyssprog og kodet ind i selve templets krystalstruktur. Med hjælp fra englebibliotekarer vil vi indkode vores sjæls kode i krystaller. Vi kan derefter indkode dem i vores hjerter. Så kan vi efterfølgende bruge krystallerne til at teste om en given aktivitet er i harmoni med vores sjæls mission.

Vil du opleve og dele sådan en inspirerende weekend? Så skal du bare finde 3-4 venner i en gruppe. I skal have et hus/lejlighed til rådighed, hvor der er et rum, der kan bruges til individuelle rejser og et fælles opholdsrum. Derudover skal i sørge for, at jeg har et sted at overnatte. I skal også sørge for forplejning – morgenmad og frokost begge dage, og aftensmad på dag 1, samt lidt snacks og aftenskaffe/the til os alle. Jeg er vegetar, så jeg vil sætte pris på, at maden kan tilpasses efter det. Alkohol og andre rusmidler er ikke tilrådeligt at indtage de to dage vi er sammen, og heller ikke dagen før vi mødes.

I skal være mindst 3 og højst 5 i en gruppe. Hvis, i er 3 er prisen 1500 kr. per person. Hvis, i er 4 eller 5 er prisen 1250 kr. per person.

Der er en ekstra udgift til mig hvis jeg skal holde en weekend på Sjæland - og derfor tager jeg en ekstra 600 kr. per gruppe.