ThetaHealing!

ThetaHealing er en metode, som amerikaneren Vianna Stibal har udviklet. I 1995 blev hun på mirakuløs vis selv øjeblikkelig helbredt for en sjælden kræftform med hjælp af ThetaHealing. Lige siden har hun videreudviklet metoden og uddannet mange ThetaHealing terapeuter og instruktører over hele verden.

Sådan virker ThetaHealing:

Udøveren kan befale og bevidne ”den kreative skabende kraft af alt hvad der er” udføre healingen. Fra thetaplanet kan man skabe den virkelighed, man ønsker at leve, og dermed fuldstædig ændre sit liv. Der er intet behov for fysisk kontakt mellem ThetaHealing udøveren og klienten, derfor virker denne healingsmetode også over telefonen.

Med ThetaHealing kan der bl.a. ændres på følelsesmæssige blokeringer, uhensigtsmæssige overbevisninger, gamle emotionelle og nedarvede genetiske mønstre og meget mere. Udøverens rolle er at bevidne forandringerne fra thetaplanet, og klientens opgave er at give feedback ved hjælp af en simpel muskeltest, og ligeledes være modtagelig for healing, samt være villig til forandring.

Hvad ThetaHealing kan gøre for dig!

Du kan få hjælp til at forbedre din fysiske, emotionelle og spirituelle sundhed. Det gøres ved hjælp af "downloads" af nye følelser i din krop. Hvis du f.eks. aldrig har følt, hvordan det er at være succesfuld, elsket og accepteret, kan vi med hjælp af nye "downloads" omprogrammere dig, din krop og dermed dit liv. Man kan også ændre ved at slette gamle programmer, der ikke længere tjener dig, ligesom når du sletter gamle programmer på din PC. Med ThetaHealing vil du kunne føle mere livsglæde, lære at leve uden stress og evt. også opnå et ønsket vægttab, forbedre dit parforhold og dine familierelationer.

I kombination med andre healingsteknikker, kan det hjælpe med meget hurtige og effektive forændringer på en nærsom og blid måde.

ThetaHealing varer ca. 1 - 2 timer og koster 800 kr.

Tidsbestilling : Rick Modlock - Mobil 31 12 34 51