Lotushjerte Transformation-healing med bevidsthed

Ubevidste destruktive følelser kan styre dit liv uhensigtsmæssigt. Transformationshealing kan bearbejde og ændre følelser i underbevidstheden, så de kommer op i dagsbevidstheden og bliver til gavn for dig.

Hvorfor LH transformation?

I underbevidstheden ligger minder om oplevelser, hvor du reagerede ud fra et overlevelsesinstinkt og traf beslutninger i frygt, panik eller manglede selvtillid. Det kan være fra barndommen, fostertilstanden eller et tidligere liv.

Disse minder har sjælen ikke forstået og bearbejdet. De styrer ubevidst dine handlinger og tankemåder. Det kan give angst, frygt, tvivl, konflikt og bundenhed. De kan også være årsager til sygdom og smerte. Ved at forstå og bearbejde disse gamle erfaringer, kan de blive løst fra din underbevidsthed og nye muligheder åbner sig. Under healingen kan du få kontakt med afdøde, guider, engle og mestre

Sådan foregår en LH transformation healing:

Først taler vi om problematikkerne i dit liv. Forbered dig gerne, så du ved, hvad du vil arbejde med. Hvordan er din situation? Hvordan vil du gerne have det fremover?

Derefter guider jeg dig rundt i din underbevidsthed, så den kan vise, hvor i din fortid problemet opstod. Nu kan healingen foregå og den gamle uhensigtsmæssige bevidsthed erstattes med en ny, der er til gavn for dig. Der ændres ikke noget i bevidstheden, du ikke selv er indforstået med.

Efter LH transformationen vil du føle en lettelse både i krop og sjæl, og du vil mærke en positiv forandring i din hverdag.

Jeg har mulighed for at give dig LH Transformationshealing i Helsehuset, Jelling eller hos dig.

Healing varer ca. 1½ - 2 timer og koster 800 kr.

Tidsbestilling : Rick Modlock - Mobil 31 12 34 51