Hvad er Reiki?

Enkelt sagt, er Reiki en holistisk form for healing, hvor healeren placerer sine hænder på modtageren og kanaliserer Reiki-energi, med henblik på at fjerne energi-blokader og at øge strømmen af positiv energi i modtageren. Reiki kan bruges til at behandle fysiske, følelsesmæssige eller mentale tilstande.

Unsui Sensei

Reiki blev genopdaget af Mikao Usui, en Japansk buddistisk munk i foråret 1922. Efter en periode på 3 uger med faste og intensiv meditation på det hellige mount Kurama i Japan blev Usui Sensei indviet i energien og gav sin viden videre til nogle elever, der herefter forsatte med at bringe traditionen videre.

Reikiforskellen

*Reiki-indvielsen er unik indenfor healingssystemer, der er baseret på håndspålæggelse. Efter indvielse er den Reiki-inviede i stand til at kanalisere Reikienergi. I andre energibaserede healingssystemer afventer healeren en opbygning af egen personlig energi ved brug af meditation og andre esoteriske øvelser.

Reiki kommer fra den Universale Livskraft. Dette betyder at Reikihealere kan udføre flere sammenhængende behandlinger uden at tappe sin egen personlige energi. Tværtimod oplever en reikihealer ofte selv et energiløft, idet healeren forud for en Reikikanalisering fyldes op med Reikienergi.

Vi kan bruge Reiki til at heale os selv, idet vi ikke kun tager energi fra vores eget system til et problemområde, men vi kanaliserer ubegrænset kosmisk energi.

Folk, som tidligere var erfarne healere med clairvoyante evner, er blevet positivt overrasket, efter blot at have taget Reiki 1. De rapporterede tilbage, at de efter Reikiindvielsen var istand til at kanalisere energi ved en højere vibration.

Reiki kan bruges til at behandle fysiske, følelsesmæssige, og mentale tilstande. Den kan fjerne energiblokeringer og øge strømmen af positiv energi hos modtageren. Jeg har udviklede en smuk og enkel healingform, der blander alternativ-grenen i Reiki med Transformationshealing og andre regressionsteknikker, alt efter klientens behov. En flot og kraftig healingoplevelse.

En Healing varer ca. 1½ - 2 timer og koster 800 kr.

Tidsbestilling : Rick Modlock - Mobil 31 12 34 51

Ønsker du at lære Reiki, kan du læse mere her

Jeg har mulighed for at give dig en Reiki behandling i Vejle, Jelling eller hos dig