Lotus Hjerte Healing

Lotus Hjerte Healing er min egen personlige healingsmetode. Det er en videreudviklingLotus Hjerte Healing af alle healingsmetoder jeg kender, bl.a. Reiki, Transformationshealing, Theta Healing, NLP, Hypnoterapi, Tidslinje Terapi, Angelic Light Weaving m.fl., plus en del jeg har selv udviklet/kanaliseret. Navnet Lotus Hjerte Healing kom til mig en aften, hvor tre clairvoyanter så mig arbejde og alle tre sagde til mig, at jeg kan meget mere end Reiki, og burde kalde det jeg laver for noget andet. Den aften kom navnet ”Lotus Hjerte Healing” til mig.

Udgangspunkt er, ligesom Reiki, at være en ren og åben kanal for universal livsenergi, som arbejder igennem mig. Som healingskanal drejer det sig om at slippe sit ego og have tillid til universet. En typisk healing kan inkludere kanalisering af energi, møde med guider/hellige væsner, regression til barndommen eller tidligere liv, enten associerende eller som i en vision, psykisk kirurgi for at fjerne energiblokeringer, chakra afbalancering, anglic light weaving, og meget mere. De hele kommer efter klientens behov, og fra den højeste kilde af healing for klientens højeste gode.

Forskellen mellem mig og de fleste Reiki udøvere er, at jeg har lært mange forskellige teknikker. Det betyder, at universets livsenergi har flere muligheder at arbejde med. Jeg sammenligner det med to kunstnere, den ene med en notesblok og blyant, den anden med et lærred, oliemaling og flere pensler at vælge imellem. Den sidste vil have flere muligheder for at fange den inspiration, der kommer fra universet.

Healing varer ca. 1½ - 2 timer og koster 800 kr.

Tidsbestilling : Rick Modlock - Mobil 31 12 34 51

Jeg har mulighed for at give dig en Lotus Hjerte Healing i klinikken i Jelling eller hos dig