Individuelle behandlingsmetoder tilpasset til dig og dine behov

Hos Lotus Hjerte Center anvender jeg en effektiv terapimetode, hvor du kan skabe de forandringer, som du har behov for på en nænsom og blid måde.

Jeg tilbyder forskellige behandlingsformer til forskellige formål. På den måde får du den bedste behandling til lige netop det, du ønsker at arbejde med:

Hvis du har en fysisk eller psykisk lidelse, du gerne vil have hjælp til, er healing en meget effektiv hjælp. Healing anvendes både til fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle problemer.

Hypnose er meget effektivt, hvis du har fobier, angst, præstationsangst, manglende koncentration, manglende selvværd og selvtillid, afhængighed, osv.

Jeg tilbyder også behandling, selvom du ikke har en fysisk eller psykist lidelse. Måske vil du gerne vil have hjælp til ubalancer i krop eller sind, stress og andre udfordringer i hverdagen.

Jeg tilbyder ligeledes behandling og vejledning til dig, der er allerede er igang med din personlige udvikling, men har brug for lidt hjælp eller støtte til at komme videre på din udviklingsvej.

I virkeligheden er alle behandlingerformerne en forandrings- og transformationsproces, som er en del af din personlige udvikling, hvor du lærer at acceptere dig selv og sine følelser. Du kan lære at elske dig selv. Det giver det resultat, at du kan leve dit liv som et friere, gladere og stærkere menneske. Som et menneske, der er åben overfor dine følelser og åben overfor dig selv - og dermed også dine medmennesker. Det gør livet sjovere og mere kreativt.

Klik på den nedenstående links for at læse nærmere om de enkelte behandlingsmetoder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Healing Hypnose RegressionSoul Key Therapy Trancekanalisering/Clairvoyance