Hvorfor bruge IET of hvordan kan det hjaelpe dig?

Det hjælper dig til blidt at frigive alle de begrænsende energi former fra din fortid som stadig sætter bremserne på i dit liv, det bemyndiger dig og bringer balance ind i dit nuværende liv, hvorved det kan hjælpe dig opnå dit mål så du kan bevæge dig glædeligt ind i fremtiden..

Her er nogen af fordelene af IET:

1. Det smertefrit identificere og løslader alle dine dybt undertrykte følelser og dine inderste negative celle hukommelser.

2. Det fjerner energi blokeringer som begrænser dit helbred, liv, livsformål, velstand og kreativitet.

3. Det giver evne til at opleve rige kærligheds fyldte forbindelser i alle områder af dit liv.

4. Det hjælper dig med at opdage og leve din sjæls mission i livet.

5. Det sørger for at bringe mild og alligevel mægtig stærkt støttelse for dem som har overlevet barndoms traumer, så som fysisk og seksuelt misbrug, alkoholisme og ufunktionelle familier strukturer.

6. Den støtter din selv healing på alle niveauer - fysisk, følelsesmæssigt , mentalt, og spirituelt.

7. Den forøger din forbindelse til dine engle og hjælper dig arbejde med dem på alle områder I dit liv.

At deltager på dette kursus vil give dig ikke bare kæmpe selv hjælp på din egen vej til helhed og lære et nyt system men du vil virkelig være i stand til at få problemerne ud af cellerne og løfte dig selv op i tilstand af livsglad og fred som ikke før.

 

Vores IET familie er vokset til over 32,300 Basic, Intermediate, Advanced, and Master-Instructor students over hele verden i 43 lande.

Detaljeret, illustreret håndbog fra the Center Of Being er inkluderet i prisen af kurset og du vil også modtage et smukt bevis.

Du kan læs mere om IET på engelsk, og disse tre kurser på den IET hjemmeside http://www.learniet.com/