Chakra og aura lærer plus krystal healing 

På et 30 timers kursus, vil vi kigge dybt ind i vores energisystemer – ikke kun intellektuelt, men også gå dybt ind og mærke, hvad ligger i vores egne systemer. At forstå vores energisystem kan være gavnligt i forhold til vores  personlige udvikling men også nødvendig som spirituel behandler. Derudover, vil deltagere lære intuitiv pålæggelse af krystaller.

Krystal Healing er en smuk og afslappende oplevelse, hvor du kan føle dig løftet bagefter, og hvor eventuelle smerter kan være lindret. Du kan ligeledes føle, at du har fået fornyet energi, og deraf har mere mod og ser lysere på de eventuelle ting, du kom for at få hjælp til at løse. Måske den mest selvomsorgsfulde healinsform der findes!

Krystallerne placeres så forskellige steder, for at opnå den bedste energitilførsel under krystalhealingen. Healeren tilfører samtidig energi til klienten. Brugen af krystaller under en healing kan kombineres sammen med andre healingformer. Healeren vil også støtte klienten med at visualisere de forbedringer i klientens energisystem, der kommer intuitivt under healingen. Der kan også komme en del clairvoyance under krystalhealing, til gavn for klienten. At arbejde som Krystalhealer vil også åbne healeren op for at blive bedre til clairvoyance.

Det 4-dages kursus giver en god kombination af terapeutiske teknikker, samt personlig udvikling. Både energiforståelsen og krystalarbejdet kan anbefales til healere og energiarbejdere.

 

Prøv krystalhealing med henblik på kursus deltagelse og få 100 kr. rabat på kursusprisen (mere)

Chakra og aura lærer plus Krystal Healing 
Datoer -  Lørdag - Søndag d. 12. - 13. november
og Lørdag - Søndag d. 10. - 11. december
Tid - Kl. 10.00 - 17.00
Pris - er 4500 kr., - mulighed for at betale 2250 kr. per weekend; 300 kr. rabat hvis du betaler hele beløb inden 1. kursus dag.
4 – 8 deltager. Diplom med timetal og liste over emner dækket.

Sted - Helsehuset, Vejlevej 5, 7300 Jelling